Minulla ei ole omia varusteita

ALL INCLUDE

АSА AirSoft Аrеnа tarjoaa “all include”-paketit. Alkaen 34,90 € / tunti saat varusteet ja suojat kaiken vaikuttavimmalle taistelukokemukselle elämässäsi. Ota haaste vastaan ja taistele ASA AirSoft Arenan taistelukentällä.

Minulla on omat varusteet

Hinnat airsoft harrastajille

Olet varmasti tietoinen siitä mikä on airsoft, jos omistat kaikki tarvittavat varusteet. Suosittelemme käydä pelaamassa meidän Euroopan suuremmalla taisteluareenalla ja saada enemmän kokemusta. Takaamme, että pelin vauhti on tosi nopea ja adrenaliini pääsee maksimiin.

Olemme suuri ryhmä ja olemme valmiita taisteluun!

TYKY, juhla ja yksityistapahtumat

Oletko suunnittelemassa tilaisuuden? Tai ehkä haluat haastaa työkavereita, kilpailijoita tai jopa pomoasi? Ystävälläsi on syntymäpäivä? ASA AirSoft Arena tarjoaa laajan valikoiman palveluita. hinta alkaen 47,50€/tunti per sotilas. unohtumattomat taistelun kokemukset, erinomainen virkistys saunassa ja lounasravintolan palvelut odottavat teitä ASA Airsoft Areenalla.

Minulla ei ole tarpeeksi varusteita

VUOKRAAMO

Meillä areenalla on laaja airsoft-univormu valikoima, joka on vuokrattavissa. Koko asevarasto on avoinna sinulle. Jos pelin aikana on loppunut kuulat, kaasu, paristot, niin meiltä saat kyseiset tuotteet paikan päällä: Minttu ja Blaster kuulat, sekä CO2- ja GreenGas-kaasupulloja. Lisätietoja on alla. Katso lisätietoja

Ota yhteyttä!

Palautetta, ideoita tai ehdotuksia? Kirjoita meille, vastaamme mielellämme kysymyksiin!