Oletko mies vai hiiri?

Haluatko olla eliittisotilas? Airsoft Arenassa se on mahdollista.

Kaikki pelimme perustuvat ammattilaisten laatimiin käsikirjoituksiin, joten voit olla varma, että jokainen käyntisi Airsoft Arenassa on ainutlaatuinen. Valitse itse roolisi - voit olla pankkiryöstäjä, poliisi, taistelija tai erikoisjoukkojen sotilas.

Adrenaliinia!

Nautitko jännityksen huumasta ja humalluttavasta voitontunteesta? Oletko valmis juoksemaan tulilinjalla tai hiipimään vastustajan selustassa? Tuntuuko siltä, että osumilla ei ole merkitystä, kun pelissä on kaverin henki ja annetussa tehtävässä onnistuminen? Olet oikeassa paikassa. Jätä epäröinnit pukuhuoneen narikkaan, valitse sopivat varusteet ja yllätä itsesi. Takaamme, että et tule katumaan, jos uskallat heittäytyä peliin! Pelin kulkuun ja sääntöihin voit tutustua videon avulla.

Pankkiryöstö

Oletko joskus halunnut tehdä täydellisen pankkiryöstön? Meillä voit kokea senkin! Ryöstön jokaisessa vaiheessa joudut suorittamaan tehtäviä, jotka antavat sinulle lisää aikaa ja viivyttävät erikoisjoukkojen saapumista. Voit osallistua peliin myös poliisien puolella, jolloin tehtäväksesi jää panttivankien pelastaminen ja ryöstösaaliin takavarikointi. Valitse itse, millä puolella taistelet!

Pommin purku

Tiedustelutietojen mukaan ääritaistelijaryhmä on asentanut kaupungin liiketiloihin pommin. Tiimisi tehtävänä on paikallistaa räjähde, tehdä rynnäkkö ja purkaa pommi. Erehdyt pahasti, jos kuvittelet, että tehtävästä tulee helppo, sillä vastustaja tekee kaikkensa pommin suojelemiseksi. Vaikeutta lisää myös se, että pommin purku vie aikansa. Asetu asemiin ja tue tiimiäsi, millä puolella tahansa taisteletkaan.

Aarteenmetsästys

Kaupungin yllä on tapahtunut lento-onnettomuus. Kansallista kultareserviä kuljettanut kone on pudonnut ja kultaharkot levinneet pitkin kaupunkia. Kaupunkia kohti ovat matkalla sekä koneen tuhonneet aarteenmetsästäjät että poliisin erikoisjoukot. Kuka ehtii paikalle ensimmäisenä ja saa aarteet haltuunsa? Tehtävänäsi on siis kultaharkkojen metsästys ja niiden suojeleminen. Eniten harkkoja saanut joukkue voittaa!

Kaikki vastaan kaikki

Pistoolin ammattimainen käyttö on mestarin tunnusmerkki. Tehtävänäsi on eliminoida kaupungissa liikkuvat vastustajat pelkällä pistoolilla. On vain yksi pieni ongelma, saat käyttöösi vain neljä lipasta. Mutta onneksi et ole tilanteessa yksin – kalusto on sama kanssapelaajillasikin! Tämä pelimuoto sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat ramboilla ja testata omia taitojaan ihan yksin. Vahvin voittakoon!

Turnaukset ja kilpailut

Airsoft Arenan taistelut ovat paitsi koukuttavaa toimintaa, myös jännittävä urheilulaji. Areenalla järjestetään säännöllisin väliajoin kansainvälisiä turnauksia, jossa osallistujat voivat ottaa mittaa paremmuudesta muun muassa tarkka-ampujina, tiedustelijoina ja konekivääriampujina. Kilpailuihin voi osallistua sekä joukkueena että yksin. Toisin sanoen sinusta voi hyvin tulla vuoden paras taistelija, tai joukkueestasi Suomen paras taistelutiimi!

Tervetuloa naispelaajat!

Airsoft Arena sopii erinomaisesti myös naisille. Naisten käytössä on oma pukuhuone ja sauna.

Saunat ja suihkut

Mikä voisi olla parempaa kuin rentouttava lepohetki saunassa, jossa voit käydä läpi ystäväsi kanssa pelin yksityiskohdat? Saunan hinta on 25€/h ja se tulee varata pelin varauksen yhteydessä. Unohtuiko vaatekaapin lukko? Ei hätää! Voit kätevästi ostaa/lainata sen palvelutiskiltämme.

Muonitus

Mikään armeija maailmassa ei taistele tyhjällä vatsalla, eikä yksikään sotilas kieltäydy kylmistä virvokkeista, oluesta, kahvista, juuri paistetuista ja täytetyistä blineistä tai salaatista. Voit nauttia kenttäkeittiön antimista kahvilassa ja samalla seurata näytöiltä areenan taisteluja. Voimme tarvittaessa järjestää isommatkin juhlat jopa 80 ihmiselle. Pyydä tarjous!

Säilytyslokerot

Lompakoita, puhelimia, timantteja, maitohampaita, äidin valokuvia ja muita arvotavaroita varten asiakkaiden on käytössä säilytyslokerot. Lokerot sijaitsevat asehuoneessa ja ovat koko ajan videovalvonnan alla.

SEURAA TEKEMISIÄMME

Liity Airsoft Arenan riveihin!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tietää mitä kaikkea mielenkiintoista meillä tapahtuu!

Ota yhteyttä!

Palautetta, ideoita tai ehdotuksia? Kirjoita meille, vastaamme mielellämme kysymyksiin!