å

Areenan taktinen kartta

Areenan taktisten karttojen avulla voit opetella pelikentän reitit etukäteen ja suunnitella joukkueellesi erilaisia taktiikoita. Hyvä pohjatieto auttaa tekemään nopeita ratkaisuja kiivaissa pelitilanteissa.

Katutaso

Peli käynnistyy katutasolta, josta pelaajat siirtyvät kaupungin ytimeen. Kolmen rakennuksen lisäksi kadulla on kioski, palanut auto ja puu, jotka tarjoavat taistelijoille väliaikaista suojaa. Katutasossa olevat tilat ovat kalustettuja toimistoja. Seinissä on aukkoja, joten ole tarkkana ja varo vihollisen tulitusta.

Varauloskäynnit löytyvät salin päädyistä.

Toinen kerros

Kerroksen ikkunat, parvet ja sillat mahdollistavat erinomaiset asemat suojatulelle. Toinen kerros tarjoaa hyviä tuliasemia, ja siksi sen hallinnasta tullaan käymään kovia taisteluita. Joukkueeltasi vaaditaan täydellistä kurinalaisuutta sekä hyvin koordinoitua ja suunnitelmallista toimintaa.

Kolmas kerros

Tiedustelutietojen mukaan kolmannen kerroksen tilat soveltuvat erinomaisesti tähystys- ja tarkka-ampujien asemiksi. Tiloihin on vaikea päästä, ja taisteluaseman tuhoaminen vie runsaasti vastapuolen resursseja. Samalla ylhäältä avautuu erinomainen näköala melkein koko taisteluareenalle, mikä mahdollista sen suvereenin hallinnan.

SEURAA TEKEMISIÄMME

Liity Airsoft Arenan riveihin!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tietää mitä kaikkea mielenkiintoista meillä tapahtuu!

Ota yhteyttä!

Palautetta, ideoita tai ehdotuksia? Kirjoita meille, vastaamme mielellämme kysymyksiin!