Toimitus- ja palautusehdot

ASA Airsoft Areenan sopimusehdot

Asiakkuus

1. ASA jäsenyys alkaa siitä päivästä, kun aktivoit jäsenyytesi. Aloituksen yhteydessä veloitetaan aloitusmaksu 20 € ja loppukuun päivät harjoittelumaksusta.
2. Jäsenyydellä on kuukauden irtisanomisaika. Irtisanomisaika lasketaan päättymään seuraavan alkavan kuukauden viimeiseen päivään.
3. ASA Airsoft Areenan jäsenyksen ikäraja on 16 vuotta. Tarvittaessa voimme pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi. Jos osoittaudut alle 16 vuotiaaksi, katkaisemme jäsenyyksesi välittömästi, emmekä korvaa jo maksettuja jäsenyysmaksuja.
4. 16-17-vuotias voi hankkia ASA Airsoft Areenan jäsenyyden, jos hänellä on voimassa oleva maksukortti. Vaihtoehtoisesti alaikäisen ASA pelimaksun voi maksaa vanhempien maksukortilla. Alle 18-vuotias voi tehdä ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta tavanomaisia ja merkitykseltään vähäisiä ostoksia. Isompiin ostoksiin vaaditaan vanhempien suostumus/maksukortti.


Sisäänpääsy

1. Päästäksesi pelaamaan ASA Airsoft Areenalla tulee sinulla aina olla mukana ASA rannekke. Rannekkeen saat noutamalla sen ASA Airsoft Areenan infopisteeltä
2. ASA Airsoft Areenan asiakkuus on henkilökohtainen. Rannekketta ei saa lainata/siirtää muille henkilöille. Jos päästät sisään jonkun toisen sinun henkilökohtaisella rannekkeella, tällaisissa tilanteissa jäsenyys katkaistaan välittömästi ilman erillistä ilmoitusta, eikä jo maksettuja asiakasmaksuja korvata.


Asiakkuuden hallinta

1. Jäsenyyden päättyessä irtisanomisaika on yksi kuukausi. Irtisanomisaika lasketaan päättymään seuraavan alkavan kuukauden viimeiseen päivään.
2. Sinulla on mahdollisuus jäädyttää jäsenyytesi aina 6 kuukauteen asti kerrallaan, hintaan 5€ / jäädytetty kuukausi. Huomaa, että et voi lopettaa jäsenyyttäsi jäädytyksen aikana.
3. ASA Airsoft Areenan jäseneenä olet vastuussa omien tietojen päivittämisestä. ASA Airsoft Areena ei ole vastuussa epäonnistuneista maksuista, sähköpostiosoitteista, postiosoitteista ja/tai puhelinnumeroista. Kaikki muutokset tulee tehdä oman profiilin kautta.
4. Kaikki asiakkuutta koskevat kysymykset tulee tehdä ASA Airsoft Areenan nettisivulla kohdasta ”Yhteystiedot”.


Maksaminen

1. Sopimuksen hyväksynyt antaa suostumuksensa siihen, että kuukausimaksu veloitetaan hänen ilmoittamasta tililä auttomatisesti jäsenkortin voimassa olo aikana.
2. ASA Airsoft Areena lähettää muistutuksia epäonnistuneista maksusuorituksista sähköpostilla. Jos toistuvat veloitusyritykset eivät onnistu, asiakkuus päätetään automaattisesti ja maksun perintä siirtyy perintätoimistolle.


Turvallisuussäännöt

1. Asiakas on itse vastuussa siitä että ASA Airsoft Arenan tarjoamat palvelut sopivat hänelle ja tarvittaessa varmistaa asian lääkäriltään. Osallistuminen peleihin ja harjoittelu tapahtuu aina omalla vastuulla. Asiakas sitoutuu käyttämään laitteita ja varusteita niiden käyttöohjeiden ja mahdollisen opastuksen mukaisella tavalla. Ampuma-alueelle

Liity Airsoft Arenan riveihin!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tietää mitä kaikkea mielenkiintoista meillä tapahtuu!

Ota yhteyttä!

Palautetta, ideoita tai ehdotuksia? Kirjoita meille, vastaamme mielellämme kysymyksiin!